Dapatkan produk keluaran syarikat kami di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2015 di Dewan Tun Dr. Ismail, PWTC. Sambil-sambil mencari majalah RAPI untuk tip sihat dan cergas, atau beli novel, buku resipi, dan majalah-majalah lain keluaran syarikat kami, anda berpeluang untuk memenangi wang tunai dengan menyertai Peraduan Karangkraf Pemurah Giler anjuran Kumpulan Media Karangkraf. Nikmati diskaun sehingga 90% dan anda berpeluang menyertai peraduan ini. 
 
Bagaimana?  
 
 
CARA-CARA PENYERTAAN;
 
1. Beli Novel, Buku, Al-Quran, Majalah, Surat Khabar Sinar Harian atau langganan bernilai minima RM50.00 layak untuk satu (1) penyertaan Hadiah Harian.(Sekiranya pembelian RM 100.00 pembeli layak untuk mendapat dua (2) penyertaan dan seterusnya).
 
2. Beli Novel, Buku, Al-Quran, Majalah, Surat Khabar Sinar Harian atau langganan bernilai minima  RM100.00layak untuk satu (1) penyertaan Hadiah Utama dan dua (2) penyertaan Hadiah Harian. (Sekiranya pembelian RM  400.00 pembeli layak untuk mendapat empat (4) penyertaan Hadiah Utama dan lapan (8) 
 
penyertaan Hadiah Harian dan seterusnya).
 
3. Slip penyertaan boleh di muat turun hanya di laman sesawang http://www.karangkraf.com/ atau dapatkan di kaunter peraduan di Dewan Tun Dr Ismail, PWTC.
 
4. Sertakan resit pembelian sebagai bukti penyertaan.
 
5. Cabutan akan dibuat setiap hari bermula 24/4/2015 sehingga 3/5/2015 pada pukul 7.00 petang.
 
6. Like atau Follow sosial media Kumpulan Media Karangkraf untuk mengetahui pemenang-pemenang Hadiah Harian dan Hadiah Utama.
 
Instagram:  Kumpulan_Media_Karangkraf
Twitter: @Karangkraf
 
 
SYARAT – SYARAT PENYERTAAN;
 
1. Terbuka kepada pembeli Novel, Buku, Al-Quran, Majalah Surat Khabar Sinar Harian atau langganan terbitan  Kumpulan Media Karangkraf sahaja.
 
2. Peraduan akan berlansung dari 24/4/2015 sehingga 3/5/2015, eksklusif sempena Kumpulan Media Karangkraf di   Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur.
 
3. Kakitangan dan ahli keluarga Kumpulan Media Karangkraf tidak layak menyertai.
 
4. Peserta boleh menghantar seberapa banyak penyertaan tanpa had.
 
5. Setiap peserta hanya layak untuk memenangi satu (1) cabutan bertuah.
 
6. Keputusan pihak penganjur dalam Cabutan Bertuah adalah muktamad. Segala rayuan berkaitan tidak akan dilayan.
 
 
Dengan melengkapkan borang dan menghantarnya kepada Kumpulan Media Karangkraf, peserta bersetuju dengan terma- terma dalam Notis Privasi Syarikat bahawa data peribadi peserta yang dikumpul melalui proses ini boleh diproses,  disimpan, dikumpul, digunakan oleh Kumpulan Media Karangkraf atau dizahirkan kepada pihak ketiga yang berkaitan bagi tujuan kempen ini atau untuk pengiklanan, kempen promosi Kumpulan Media Karangkraf atau pihak ketiga. Pelanggan bersetuju berpotensi untuk menerima katalog atau dokumen informatif yang akan dihantar oleh Kumpulan Media Karangkraf kepada alamat yang diberikan didalam borang ini.
 
 
Klik di sini untuk muat turun SLIP PENYERTAAN