Lulur Tubuh Rahsia Kulit Cantik Elizabeth Tan
Sebelum ini hanya suka-suka memuat turun video nyanyiannya di Youtube, tetapi kini nama Elizabeth Tan tidak perlu diperkenalkan lagi. Menimba ilmu dalam bidang vokal dan piano di Texas, Amerika Syarikat nyata membantu meningkatkan nama penyanyi yang popular dengan lagu Knock Knock ciptaan Faizal Tahir ini. Dengar katanya, gadis manis ini mengamalkan lulur tubuh untuk mengekalkan kecantikan kulitnya. Betulkah?

RENCANA


Jamu, Cantik Luar dan Dalam?
Kebanyakan wanita mahu kurus tanpa melakukan senaman dan mengawal pemakanan. Lantas mereka mengambil jalan mudah dengan mengambil pil pelangsing tanpa mengambil kira faktor kesihatan. ‘Doktor’ dan ‘Pakar Perunding Kesihatan’ sudah sedia di hujung jari. Pelbagai produk untuk menguruskan badan sedia terhidang hanya dengan kata kunci ‘pil pelangsing’.
 
RAPI SIHAT

Pilihlah Seks Sihat

Apa itu seks sihat? Sihatkah seks yang anda lakukan selama ini? Untuk mengetahui lebih banyak tentang seks sihat ini, jangan ketinggala untuk membaca artikel khas dalam segmen Rapi Sihat.

Tubuh Sihat Tanpa Stres
Kekalkan kesihatan tubuh dengan mengelak diri daripada stres. Apa itu stres dan bagaimana untuk mengatasinya? Ikuti artikel khas tentang topik ini untuk maklumat lebih lanjut.

RAPI DIET

9 Makanan Bakar Lemak

Ketahui sembilan makanan yang membantu pembakaran lemak.

RAPI CERGAS

Gaya Senaman Berpasangan

Belajar lebih banyak tentang senaman berpasangan yang dapat membantu anda untuk membakar kalori dan menurunkan berat badan dengan lebih efisen. Ayuh!

Antara artikel lain yang ada dimuatkan di dalam majalah RAPI edisi 15 Februari 2015 adalah 10 Makanan Rangsang Bahagia, Menu Diet Untuk Surirumah, Miliki Tubuh Yang Anda Mahu, 6 Makanan Terbaik Kurangkan Selulit, Tangani Amarah Dengan Berhemah, dan banyak lagi!
 
 
Jom ‘Follow’ media sosial kami di :
Facebook : www.facebook.com/RAPI-Magazine
Instagram : @rapi.digital
Twitter : @RapiOnline            
Youtube : Rapi Magazine