Mendekati penghias muka depan isu Jun 2015, Shakilla Khoriri, yang berkongsi rahsianya untuk kekal sihat, cergas, dan cantik sepanjang masa. Sibuk dengan jadual penggambaran yang padat membuatkan gadis berusia 26 tahun ini mengambil inisiatif untuk sentiasa melakukan senaman sebaik bangun atau sebelum masuk tidur. Dia juga mengamalkan pengambilan air masak yang secukupnya setiap hari. Apa lagi agaknya rahsia si manis ini ya?
 
Rapi SIHAT
 
8 TIP LATIH ANAK BERPUASA
Seawal usia berapakah anak-anak harus didedahkan dengan percubaan untuk berpuasa? Ikuti artikel ini untuk membantu anda menggalakkan anak-anak mula berpuasa.
 
 
Rapi DIET
 
MAKAN & TIDAK NAIK BERAT BADAN
Kebanyakan wanita memasang azam untuk menurunkan berat badan ketika bulan Ramadan. Ketahui rahsia bagaimana anda boleh makan tetapi tidak naik berat badan ketika bulan puasa. 
 
11 SNEK TERBAIK WAKTU BERBUKA
Yang ini mesti ramai nak tahu kan? Apa agaknya snek yang boleh dimakan ketika berbuka puasa?
 
 
Rapi CERGAS
 
STRATEGI KEKAL CERGAS BULAN RAMADAN
Apa yang boleh kita buat untuk pastikan tubuh sentiasa cergas dan tidak mudah letih ketika berpuasa? Ikuti artikel ini untuk kupasan selanjutnya. 
 
BAKAL IBU, KEKAL CERGAS DENGAN 6 LATIHAN
Siapa kata mengandung mudah letih? Kekalkan kecergasan anda dengan enam latihan ini.
 
 
Rapi CANTIK
 
TAMPIL CANTIK DI BULAN RAMADAN
Janganlah ‘lemau’ sangat sampaikan kecantikan diabaikan. Bukan penat sangat berpuasa jika anda bijak mengatur jadual harian. 
 
 
JAWAB & MENANG
Ikuti peraduan-peraduan menarik dalam RAPI edisi Jun 2015 utnuk peluang memenangi Rawatan Kecantikan di Salun Abadi Indah, Penginapan di The Kahaani & 37 buah kotak RenoAge bernilai lebih RM 15,000! Tunggu apa lagi? Segera dapatkan naskah RAPI anda hari ini!
 
 
Jom ‘Follow’ media sosial kami di :
Instagram : @rapi.digital  
Twitter : @RapiOnline
Youtube : Rapi Magazine