ELAK STRES & CUKUP TIDUR REGIM CANTIK DAIYAN TRISHA
Mula mendapat pendedahan dan mengasah bakatnya dalam bidang seni seawal usia 16 tahun, nama Daiyan Trisha semakin menyinar sehingga ke hari ini. Kemunculannya dalam bidang lakonan juga tidak kurang hebatnya. Ayuh kita kenali lebih dekat sisi sihat dan cantik  pemegang Diploma Perakaunan ini yang juga sudah mempunyai‘single’ berjudul ‘Kerana Kau’.  

RENCANA
Pesona Pil Diet - Antara Realiti & Mitos Keliru

Kebanyakan wanita mahu kurus tanpa melakukan senaman dan mengawal pemakanan. Lantas mereka mengambil jalan mudah dengan mengambil pil pelangsing tanpa mengambil kira faktor kesihatan. ‘Doktor’ dan ‘Pakar Perunding Kesihatan’ sudah sedia di hujung jari. Pelbagai produk untuk menguruskan badan sedia terhidang hanya dengan kata kunci ‘pil pelangsing’.
 
RAPI SIHAT

Malu Ketiak Basah!

Alamak, apa nak buat ni? Ketahui punca ketiak mudah basah dan berbau. Ikuti langkah-langkah yang boleh diambil untuk mengatasi masalah ini.

Masalah Ejakulasi Suami, Isteri Perlu Main Peranan
Jangan perbesarkan hal yang boleh diselesaikan. Jika suami anda mempunyai masalah ejakulasi, lakukan sesuatu untuk membantunya. Ikuti artikel ini untuk tip-tip yang boleh anda praktikkan.

RAPI DIET

Eat Clean, 1500kcal Kalori Sehari!
Ketahui cara termudah untuk pengambilan kalori 1500kcal sehari.

RAPI CERGAS

Body Combat, Injeksi Maskulin Tubuh Mantap

Ketahui lebih banyak tentang senaman Body Combat yang dapat membantu anda untuk membakar kalori dan menurunkan berat badan dengan lebih efisen. Ayuh!

8 Manfaat Menanti Wanita Bersenam
Bongkar manfaat hebat yang menanti wanita bersenam. Selepas membaca artikel ini, anda pasti lebih teruja dan bersemangat untuk melakukannya.
 
Antara artikel lain yang ada dimuatkan di dalam majalah RAPI edisi 15 Januari 2015 adalah Ekzema, Genetik @ Gaya Hidup, 6 Langkah Bijak Mulakan Eat Clean, 4 Tip Mudah Sihatkan Rambut, Pentingnya Komunikasi Sihat, dan banyak lagi. Jom, dapatkan RAPI sekarang!
 
 
Jom ‘Follow’ media sosial kami di :
Facebook : www.facebook.com/RAPI-Magazine
Instagram : @rapi.digital
Twitter : @RapiOnline            
Youtube : Rapi Magazine